Att släppa loss en överraskande potential inneboende i våra medarbetare

De mest kraftfulla gränserna är de i våra huvuden.

Som expat i Indien ledde Eurion Kemish Seco Tools regionala säljstyrka under en begränsad period av två år. Det visade sig vara en grundläggande förändring både för honom själv och hans säljkår. I samband med utrullningen av Secos Integral Management / Strategy Engine-förändringsarbete frisläpptes en sovande potential av engagemang, ägande och kreativitet på ett sätt som var överraskande för alla inblandade, inklusive honom själv.

Registrera dig på det här kostnadsfria webbseminariet för att, tillsammans Bernhard Sterchi och Eurion, få inspiration och dela erfarenheter om hur du hanterar affärsrelevanta kulturförändringar i din organisation.

https://zoom.us/meeting/register/tJ0of-uqqT4rEtI4S–5RGSe-Q7rFzE4JF7w

23 oktober kl. 14.00 till 15.00 CET

Om ditt företag inte tillåter dig att ladda ner Zoom-klienten på din dator så kan du ansluta via din webbläsare eller använda en annan enhet.

Tillbaka